項目 | 値 |
ID | ⇒#1946@出版物; |
要約 | 【出版物】THU Nghiem Nらは2004年にThe polyphenol content and antioxidant activities of the main edible vegetables in northern VietnamThe Polyphenol Content and Antioxidant Activities of the Main Edible Vegetables in Northern VietnamについてTHU Nghiem Nguyetらは,フリーポリフェノールの割合が総ポリフェノール量の50%に達するか照合したと述べている(ただし菊はのぞく).と述べている⇒#1946@出版物;。
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メソッド | ·J-GLOBAL·CiNii/検索 |
タイトル | The polyphenol content and antioxidant activities of the main edible vegetables in northern VietnamThe Polyphenol Content and Antioxidant Activities of the Main Edible Vegetables in Northern Vietnam |
Title | |
代替書誌情報 | journal of nutritional science and vitaminology |
著者名 | THU Nghiem Nguyet 他6名 |
雑誌名 | journal of nutritional science and vitaminology |
Journal | auther, jounarl, vo., pp.(yyyy) |
巻、号、ページ | 50,3,203~0 |
出版年 | 2004 |
URL | |
研究グループ | C1磁気共鳴計測グループ |
レビューア | YZDN\tww67247/ |
卒業研究 | うこぎ葉中の総ポリフェノール量に及ぼす調理加工の影響 |
書誌情報 | The polyphenol content and antioxidant activities of the main edible vegetables in northern VietnamThe Polyphenol Content and Antioxidant Activities of the Main Edible Vegetables in Northern Vietnam THU Nghiem Nguyet 他6名, journal of nutritional science and vitaminology,50,203(2004). |
書誌情報(日本語) | The polyphenol content and antioxidant activities of the main edible vegetables in northern VietnamThe Polyphenol Content and Antioxidant Activities of the Main Edible Vegetables in Northern Vietnam THU Nghiem Nguyet 他6名, journal of nutritional science and vitaminology,50,203(2004). |
書誌情報(英語) | , auther, jounarl, vo., pp.(yyyy),50,203(2004). |
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説明 |
THU Nghiem Nguyetらは,フリーポリフェノールの割合が総ポリフェノール量の50%に達するか照合したと述べている(ただし菊はのぞく). |
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