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仁科辰夫教授 最終講義 2023.3.17 米沢キャンパス中示A
【出版物】 The polyphenol content and antioxidant activities of the main ed…
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ID⇒#1946@出版物;
要約【出版物】THU Nghiem Nらは2004年にThe polyphenol content and antioxidant activities of the main edible vegetables in northern VietnamThe Polyphenol Content and Antioxidant Activities of the Main Edible Vegetables in Northern VietnamについてTHU Nghiem Nguyetらは,フリーポリフェノールの割合が総ポリフェノール量の50%に達するか照合したと述べている(ただし菊はのぞく).と述べている⇒#1946@出版物;。
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タイトルThe polyphenol content and antioxidant activities of the main edible vegetables in northern VietnamThe Polyphenol Content and Antioxidant Activities of the Main Edible Vegetables in Northern Vietnam
Title
代替書誌情報journal of nutritional science and vitaminology
著者名THU Nghiem Nguyet 他6名
雑誌名journal of nutritional science and vitaminology
Journalauther, jounarl, vo., pp.(yyyy)
巻、号、ページ50,3,203~0
出版年2004
URL
研究グループC1磁気共鳴計測グループ
レビューアYZDN\tww67247/
卒業研究うこぎ葉中の総ポリフェノール量に及ぼす調理加工の影響
書誌情報The polyphenol content and antioxidant activities of the main edible vegetables in northern VietnamThe Polyphenol Content and Antioxidant Activities of the Main Edible Vegetables in Northern Vietnam
THU Nghiem Nguyet 他6名, journal of nutritional science and vitaminology,50,203(2004).
書誌情報(日本語)The polyphenol content and antioxidant activities of the main edible vegetables in northern VietnamThe Polyphenol Content and Antioxidant Activities of the Main Edible Vegetables in Northern Vietnam
THU Nghiem Nguyet 他6名, journal of nutritional science and vitaminology,50,203(2004).
書誌情報(英語)
, auther, jounarl, vo., pp.(yyyy),50,203(2004).
説明
THU Nghiem Nguyetらはフリーポリフェノールの割合が総ポリフェノール量の50%に達するか照合したと述べている(ただし菊はのぞく)